San Diego Comic Con: Wakanda Permanent & Trick Invasion

Efter tre hela år återvänder den största komiska-con på planeten, San Diego Comic-Con (SDCC) slutligen på onsdag kväll, 20 juli! Medan SDCC täcker spektrumet av popkultur, för serietidningsinvesterare som oss, kommer vi att lyssna intensivt på vad Kevin Feige har att säga i Hall H. för tre år sedan, Feige blåste bort våra sinnen när han avslöjade som Thor: Som & Thunder, Blade, Wandavision, samt Loki.

Efter tre år, vad har Feige upp ärmen?

Jag förväntar mig att Feige kommer att göra några enorma tillkännagivanden om fantastiska fyra såväl som X-Men, men jag kommer att fokusera på böcker som många investerare har råd med, inklusive tre böcker som är förknippade med Black Panther samt trickinvasion.

Black Panther #2

Med tanke på att Disney kommer att släppa den efterlängtade Black Panther: Wakanda permanent den 11 november, förväntar jag mig att vi kommer att se några bilder av filmen, om inte släppandet av teaser-trailern. Den här filmen kommer att svara på en oro som serietidningsinvesterare har bett i flera år: Vem kommer att blomstra det sena och utmärkta Chadwick Boseman som nästa Black Panther?

Vissa har spekulerat i att det kommer att vara Michael B. Jordans Killmonger, Winston Duke’s M’Baku eller till och med Lupita Nyongos Nakia som slutade bli nästa Black Panther. Jag tror att många förväntar sig att Shuri kommer att bli nästa Black Panther.

Om så är fallet kan det vara en bra tid att köpa hennes allra första uppträdande i Black Panther #2. För bara tio månader sedan nådde en CGC 9,8-kopia av denna bok sin högsta tid på 1 127 dollar. Det har övervägt att förlorade över 60% av sitt värde med en ny försäljning på $ 440. Om vi ​​upptäcker att Shuri blir nästa Black Panther, förväntar dig att den här boken kommer att återhämta sig åtminstone några av dess förlorade värde. Även om det händer, ifrågasätter jag att den här boken kommer att sprida 1 000 dollar inom en snar framtid, men jag kan se den öka 50% i värde på kort sikt.

Mighty Avengers #13 samt Trick Warriors #1

Tillkännagiven metod redan i december 2020, det är dags att vi hör en uppdatering om Trick Invasion på SDCC. Boken som många samlare har fokuserat på är New Avengers #40, det allra första utseendet på Veranke, Skrull Queen. Men det finns två prisvärda böcker som har fallit av många människors radar: Mighty Avengers #13 samt Trick Warriors #1. När Fury inser att Skrulls har invaderat jorden, rekryterar han en oklar grupp hjältar, trickkrigare, för att skydda det.

Mighty Avengers #13 består av de allra första uppträdanden av trick Warriors, inklusive Phobos, Hellfire, Stonewall samt andra. Du kan upptäcka högkvalitativa råa kopior av den här boken på eBay för drygt $ 10. Ditt bästa alternativ är att kostar cirka $ 30 på en rå kopia av det andra utskriften i denna bok som innehåller trick Warriors tillsammans med Fury på omslaget.

En annan utmärkt antagningsbok som är förknippad med Trick Invasion är Trick Warriors #1. Även om detta team delar exakt samma namn som teamet förklarat ovan, består det roster av Quake, Ms Marvel, Moon Girl, samt Devil Dinosaur. Tänker på att vi bara såg Marvel i hennes egen show såväl som att Moon Woman såväl som Devil Dinosaur får sin egen animerade serie, det skulle vara denna version av laget som visas i trickinvasion. Om så är fallet är det ett tag till sitt nuvärde på $ 65 på eBay för en CGC 9.8 -kopia.

Vill du ha mycket mer spec?

Shuri -saken

Vilka Skrulls kommer vi att se i trickinvasion?

Kommer Marvel att återuppliva Killmonger i Black Panther 2?

Vad förväntar du dig att Kevin Feige avslöjar på SDCC? Publicera dina tankar i kommentaravsnittet nedan!
*Alla upplevda investeringsrekommendationer är den frilansande bloggförfattaren och representerar inte rekommendationer för Gocollect.

Dela detta:
Dela med sig

Reddit
Twitter

Linkedin
Tumblr

Telegram
Pinterest2

Facebook
Ficka

Whatsapp

Så här:
Som att ladda …

Relaterad

SDCC Market Reaction-MCU Phase 5 Newswe’re tillbaka med mycket mer marknadsreaktion på nyheterna som kommer från San Diego Comic-Con förra veckan, särskilt Kevin Feiges uttalande om vad som helst från fas 5. Vi kommer att fokusera på fyra av dem tillkännagivanden. Så, spänn dig sedan just här går vi … Blade Vi har slutligen ett släppdatum för …
28 juli 2022in “Comics”

Det ena misslyckandet av Kevin Feige med Marvel Cinematic Universemarvel Comics har alltid försökt att vara allomfattande när det gäller Marvel Cinematic Universe. Black Panther var en utmärkt film som visade att en film kan vara ekonomiskt framgångsrik med en minoritetshjälte. Tyvärr har Kevin Feige inte lyckats vara så inkluderande som han kan vara så bra som …
14 november 2020in “Comics”

SDCC: X-Men ’97, Spider-Man: Freshman Year, samt Marvel Zombieseven Efter ett oöverträffat år när det gäller den producerade materialet, håller Marvel sin fot på gaspedalen. Under dag två av San Diego Comic-Con (SDCC) släppte Marvel extra detaljer ABnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.