Brooding över X-Men#155

Pablo Picasso sa en gång: “Bra artister kopierar, men fantastiska artister stjäl.” Detta var aldrig mycket mer sant än i början av 80-talet med den fruktade stamarten som skapades på sidorna av X-Men. Skaparna tycktes använda en av de bästa rymdskräcken någonsin för att nådra den stora skärmen: Alien. Sedan till det otränade ögat anpassades det från ett främmande koncept till Marvel. Marvel förvandlade dem till stam, omedelbara X-Men-huvudpersoner. För att hålla allt lagligt kallade de dessa Xenomorphs, stam. Den ena stora skillnaden är att stamet inte hade “syra för blod” och använde istället vapen och avancerade rymdfartyg. Men likheterna var ganska slående, som läsare var det kul att njuta av X-Men-trassel med dessa främmande impregnatorer.

Namnet “Brood” fungerade och vi fick se superkraftiga varelser hantera skräcken av främmande varelser som kunde förvandla människor till stambarn. De dök först upp i Claremont’s X-Men #155. Nyligen har det funnits mediahype av en Brood Thor skapad för en kommande Avengers -berättelse. Detta kan ha lett till att priset för X-Men #155. Är det för sent att få tag på det första utseendet på stamet vid deras spekulativa svansar och skaka det som ett pengaträd?

X-Men #155

Teamet av Chris Claremont (manus), Dave Cockrum (pennor) och Bob Wiacek (bläck) skapade det första X-Men-stammötet i mars 1982. Vissa mediekällor har tappat denna bok för tillväxtpotential, jag gillade alltid Brood-konceptet Även om det verkade väldigt lik den främmande filmen. Om MCU fattar ett beslut att gå in i rymden och lägga till mycket mer av en skräckaspekt eller sci-skräck är stamet biljetten. Deadly, de kan impregnera alla personer med sina stamägg och förvandla den mottagande personen till en annan stam. Endast Wolverine verkade ogenomtränglig och det drev hans läkande aspekt till dess gränser. Vilka är de långsiktiga och kortsiktiga avkastningen för X-Men #155?

Långsiktigt

Grad 9,8 $ 120 FMV Returnerar positivt +75,3%

Grad 9.6 $ 48 FMV Returnerar positivt +32,6%

Grad 9.4 $ 42 FMV Returnerar negativt -2,9%

Grad 9.2 $ 38 FMV Returnerar positivt +71,6%

Grad 9.0 $ 24 FMV Returnerar negativa -4,4%

Kortsiktigt

Grad 9.8 $ 120 FMV Returnerar positivt +32%

Grad 9.6 $ 48 FMV Returnerar positivt +56,2%

Grad 9.4 $ 42 FMV Returnerar negativt -2,5%

Grad 9.2 $ 38 FMV Returnerar positivt N/A

Grad 9.0 $ 24 FMV Returnerar positivt +25%

Slutsats:

Dessa siffror visar fantastiska långsiktiga avkastningar för X-Men #155. De bästa nyheterna av alla; Den här boken är fortfarande så billig att köpa in. Den senaste försäljningen för klass 9.8 var $ 175 i november. Fortfarande för rik för ditt blod, spanky? OK, hur är det med klass 9.6 för $ 59 som lite närmare din spekulationslanseringsplatta? Dessa betyg har en fantastisk långsiktig avkastning 9,8 = +75%och 9,6 = +32%. Fortfarande inte säker på köpet. Låt oss titta på kortsiktiga resultat för samma betyg. För klass 9.8 avgörande avkastning +32% och för 9.6 returnerar den en enorm +56%!

CGC -folkräkningen är lika positiv på denna spekulation. Med bara 444 imponerande böcker lämnar detta en betydande uppåtriktad böcker. Detta var en mycket populär berättelse och många människor äger denna serie RAW i sina samlingar. När allt kommer omkring, dominerade Claremont och X-Men 80-talet och en bra del av 90-talet också. Få den här boken nu; Det är för närvarande mycket billigt i höga betyg. När den eventuella filmen, TV -showen eller bara en annan serietidning ser ut att priset kommer att spikas och du kommer att motiveras. Om du missar detta fantastiska spekulationsspel kommer det att känna som om dina innervärden rippades isär av en stamdrottning!

Gå in på GoCollects semestergiveaways. Följ oss på våra sociala kanaler för en chans att vinna graderade serier och videospel!

Facebook Instagram YouTube

Dela detta:
Dela med sig

Reddit
Twitter

Linkedin
Tumblr

Telegram
Pinterest

Facebook
Ficka

Whatsapp

Så här:
Som att ladda …

Relaterad

Mindre kända X-Villains mogna för den stora skärmen är du ivrigt i väntan på X-Men ankomst till MCU? Det är inte bara Wolverine som kan vara en välsignelse för Marvel Studios och Comic Collectors. Idag ger jag dig tre av de mindre kända X-Villains som kan göra en stänk utanför X-Men-franchisen. På hälarna på gårdagens artikel, “Fyra …
30 juni 2019 i “Comics”

B-B-B-BROOD är ordet! Spekulationssäsongen är över oss. Nu är det dags att göra de bästa rörelserna innan alla andra räknar ut vad som kommer att hända. Var kommer det kommande Marvel Cinematic Universe (MCU) filmbilderna att leda? Vilka karaktärer kommer att bli populära och få en värdebult i deras …
29 januari 2020in “Comics”

Visar Preys framgång något för utlänningar? Prey representerar Disneys första tag på franchisen med tanke på att det köpte 20th Century Fox 2019. Disney har återupplivat denna franchise. Vad gör det för Disneys andra främmande franchise, utlänningar? Liksom Predator -franchisen före byte behöver utlänningar också ett skott i armen. Byte, prequel tnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.